Instruktörer

på Kista Ju-Jutsuklubb

Håkan Hesselgren, 3:e Dan

Instruktörslicens: Elitinstruktör, Barn-instruktör, Personligt skydd och självskyddsinstruktör

 

Uppgifter i klubben: Instruerar vuxna, Ställföreträdande Huvudinstruktör, Ordförande

Om Håkan: Jag började träna VT 1993 i Upplands-Bro budoklubb där jag senare blev instruktör och ansvarig för barnverksamheten.Inför min gradering till 2:a dan började jag träna extra i Lidingö JJK och Kista JJK, för att efter den graderingen byta klubb till att helhjärtat fortsätta min karriär i Kista JJK. Slutade då i UBBK efter 20 års träning men har hållit kontakten med dom ändå. Har provat på olika kampsportsstilar på olika läger men fastnat för att även lägga 19 år på att träna och instruera Aikido (parallellt med ju-jutsun) i Hikari aikidoklubb och Kallhälls aikido iaidoklubb där jag även tagit 1:a dan i Aikido samt 3 kyu i Iaido. Även dessa två sporter har jag lagt bakom mig. Har dessutom utbildat mig i ingripandetekniker för att bli instruktör i detta.

Stig Morin, 1:a Dan

Instruktörslicens: A-instruktör, Personligt skydd

 

Uppgifter i klubben: Huvudinstruktör (avgående) för vuxna, revisor

Om Stig: Jag började träna ju-jutsu 2005 i Barkarby Ju-jutsukubb. Min son hade tränat där en termin och då var det lika bra att även jag började. Tränade lite judo och aikido som barn. 2014 bytte jag till Kista JJK på heltid. För mig är ju-jutsu en väl avvägd blandning av motion, social gemenskap och skoj. Ju-jutsu håller mig i form och har givit mig träningsvänner över hela Sverige.

Hans-Jürgen Fürst, 2:a Kyu

Instruktörslicens: C-instruktör

 

Uppgifter i klubben: Kassör och instruktör i vuxengruppen

(Bild: Merja Louka)

Bo Ardström, 2:a Dan

Instruktörslicens: B-instruktör, barninstruktör, Personligt skydd

 

Uppgifter i klubben: Huvudinstruktör för barnen

Om Bo: Jag började träna Ju-jutsu 1995 i Kista. När min yngsta son också började träna i klubben blev det naturligt att hjälpa till att instruera. Jag har ett stort intresse för Budo.

Alexej Belozerov, 2:a Dan

Instruktörslicens: B-instruktör

 

Uppgifter i klubben: Styrelsesuppleant

Om Alexej: Jag började träna i Kista JJK 2008 och Ju-jutsu har blivit en allt större del av mitt liv sedan dess. Jag instruerade tills 2016 den vuxna nybörjargruppen och hoppade även in i barngruppen vid behov. Numera gästinstruerar jag och tränar för det mesta i Uppsala. Ju-jutsu är för mig en allsidig form av motion där träningen fokuserar på självförbättring samtidigt som jag får kunskaper i självförsvar.

Caroline Engman, 2:a Kyu

Instruktörslicens: C-instruktör

 

Uppgifter i klubben: Sekreterare, hjälpinstruktör i barngruppen, webmaster

Om Caroline: Började träna på Kista JJK HT 2015. Har tidigare tränat karate när jag var tonåring, men jag tycker Ju-Jutsu passar mig bättre då det är mjukare och mer inriktat på självförsvar. Vi har roligt på träningen, får en bra allsidig träning, och jag skapar nya kontakter över hela Stockholm och Sverige!

Följ

  • Instagram - svarta cirkeln
  • YouTube - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Kontakt

Telefon: 070 718 5947

Adress

Besök: Sibeliusgången 40, Kista (T-bana Akalla)

Post: Kista JJK, Box 6032, 164 06 Kista, Sverige

©2020 by Kista Ju-Jutsuklubb. Proudly created with Wix.com - Webbdesign: Kali

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now