top of page
Vågig abstrakt bakgrund

Välkommen till
Kista Ju-Jutsuklubb

Sensei Håkan's 3:e dan bälte

Släng dig in i Ju-Jutsu-äventyret och låt glädjen flöda!

Vår kampsport är inte bara självförsvar - det är ett äventyr fullt av skoj, rörelse, vänner och supercoola moves! Välkomna till den episka världen av Ju-Jutsu Kai - Sveriges bästa ju-jutsustil som passar alla hjältar!

Vår klubb är det hetaste stället att vara vid terminsstarten i januari och augusti. Vi firar med pompa och ståt för att välkomna nya medlemmar, särskilt våra energiska kanttar och barn!

Det bästa av allt? Du kan prova på ett par grymma träningar helt gratis! Testa om Ju-Jutsu är ditt kall - så får du känna på Ju-Jutsu-magin själv! Så, vad väntar du på? Gör dig redo för ett storslaget Ju-Jutsu-äventyr!

Sprucken betong Wall
Om träning hos oss

klicka på den understrukna länken för att komma till sidan med information.

Vill du vara med på en actionfylld rullacoaster mot nya kunskapshöjder? Skriv upp dig på vårt heta Kölistemail och få en fantastisk påminnelse inför terminsstarten före alla andra!

Vad, När och hur! Allt du behöver veta för att Börja träna hos oss och starta din väg mot att bli en mästare!

 

Ett måste, innan du kastar dig in i kampsportens vilda värld, fyll i vår coolt otroliga Medlemsansökan, så att vi kan hålla ordning på alla äventyrare!

 

För våra små blivande kampsportsmästare har vi  Knatteträning och Barnträning för att göra dem till små ninjor med stor trygghet!

För att hålla våra träningar lika säkra som Fort Knox, har vi några fantastiska Träningsregler som alla kan le i mjugg över!

Träningstider s som matchar superhjältars planer finns här! Både knattar och barn hittar sina gyllene tider!

Ha koll på alla tokroliga klubbevent, slappa dagar, och andra upptåg genom att hålla koll på vår helt grymma Kalender!

Dags att prata Träningsavgifter! Med en betalning blir du inte bara en fullvärdig medlem, utan du får även en försäkring som skyddar dig, och du blir snabbt och enkelt en klubbmedlem med supermänskliga egenskaper!

Stötta klubben och få ära och berömmelse! Läs vårt tjuvtrick för att Stödja Kista JJK!

Glöm inte att klä dig som en äkta kampsportshjälte! Lär dig Hur du knyter bältet och Var du hittar dräkten som matchar din kampsportsglöd!

 

Behöver du superkrafter för att bemästra teknikerna? Våra grymma stilböcker med instruktiva bilder tar dig till nästa nivå! Böckerna finns i vår Budo-Shop!

Varje bältesfärg har sina unika hemligheter - vi har samlat dem alla i våra magiska Tekniklistor!"

Om Kista Ju-Jutsuklubb

klicka på den understrukna länken för att komma till sidan med information.

Välkommen till Kista Ju-Jutsuklubb - en sprudlande klubb med ett episkt ursprung! Vi började vår actionfyllda resa redan 1990, och vi har inte åldrats en dag sedan dess! Faktum är att vi nyligen fyllde otroliga 30 år, och det firade vi med ett episkt Jubileumsläger 2020 - ett minne för livet!

Vi kanske är små till storleken, men när det gäller att ha kul på träningen är vi enorma! Vår kampsportstil, Ju-Jutsu Kai, ger oss superkrafter som ingen annan.

 

Kista JJK är inte bara anslutna till Svenska Ju-jutsuförbundet och Svenska Budo- och Kampsportsförbundet - vi är också en del av Riksidrottsförbundet!

Vi är även en del av det legendariska Föreningssam-samarbetet, där norra Järva-området är vårt kungarike!

Vår nya hemvist är hos Kista Sports Club, där vi tillsammans med en mängd olika sportklubbar skapar en suverän träningsarena!

Från historiska hjältar till supersmarta instruktörer, vi har en episk skara! Kolla in vår Styrelse i Kista Sports Club och våra Instruktörer - de är de verkliga hjältarna bakom vårt äventyr!

Tveka inte att kontakta vår egna legendariske Håkan Hesselgren (telefon: 070 718 5947, e-post: japanskjujutsu@kistasc.com) om du har frågor om att bli en del av vårt superhjältegäng!

 

Och missa inte våra spännande Nyheter - Prenumerera på vårt episka nyhetsbrev och var alltid i fas med våra actionladdade event och sensationella uppdateringar! Följ med på vår resa till framgång och äventyr!

facebook logga.jpg
bottom of page